.

Imatge promocional de la iMAGInada

Imatge promocional de la iMAGInada

L’Associació cultural “La iMAGInada”, espai per la llibertat d’expressió ha obert les inscripcions per a voluntaris, mercadet d’artesania i espectacles de carrer. Aquesta festa tindrà lloc del 14 al 17 d’Agost, en el marc de les festes de Sant Magí, al Camp de Mart de Tarragona. Aquesta serà la sisena edició i, com a les darreres edicions, els organitzadors fan una crida als ciutadans de Tarragona per que hi col·laborin, per que junts és com realment s’organitza una festa del poble i pel poble.

“La iMAGInada” és una festa popular autogestionada i com a tal necessita de la col·laboració desinteressada per part de tot aquell que vulgui formar part d’aquesta experiència. Joves que ja han participat en anteriors edicions defineixen l’experiència com “una sensació de germanor molt enriquidora, et sents part de l’equip, de la festa, de la ciutat”. La gent interessada o be que ja ha participat i vol repetir l’experiència tan sols ha de dirigir-se al web de “La iMAGInada” (www.laimaginada.cat) i registrar-se en l’apartat “Inscripció de voluntaris”. En la passada edició, l’equip de voluntaris/es superava el centenar de persones.

Per altre banda, “La iMAGInada” ha obert el període d’inscripcions per al mercadet d’artesania on es podrà trobar tot tipus de productes elaborats artesanalment. Tot aquell que estigui interessat pot consultar les condicions en la plana web de “La iMAGInada” en l’apartat d’inscripció al mercadet.

Màgia, clown, música, malabars, acrobàcies, teatre, dansa… Una de les novetats que es presenten aquest any són els espectacles de carrer. Per aquesta modalitat també hi ha un apartat al web. Durant tots els dies hi haurà uns espais específics on tot aquell qui vulgui podrà participar i oferir el seu art al “espai per a la llibertat d’expressió” del Camp de Mart.

“La iMAGInada” inicià una campanya de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami per tal de millorar la infraestructura del festival. Particulars i empreses poden col·laborar a partir de 5€ i sempre amb recompenses (sopars,, agraïments, samarretes, logo…) Nombrosos artistes s’han pronunciat a favor d’aquesta festa de la llibertat d’expressió, personalitats com Alex de la Iglesia o grups de renom com els Bongo Botrako o La Raiz. Insta al poble a col·laborar-hi ja que és una festa de tots i per a tots. De moment ja s’han aconseguit més de 1.200€.