.

.

TOTS 21


La cap de llista de PP per Tarragona denuncia que la localitat porta esperant tretze anys la realització del nou centre educatiu, per la “incapacitat de la Generalitat”. Foto: Cedida

La cap de llista del PP per Tarragona a les eleccions catalanes, Inma Rodríguez, ha visitat aquest dimecres la localitat costanera de Roda de Berà acompanyada del regidor del municipi i integrant de la llista popular Rafael Luna. Allà, al costat de el Museu Municipal de la Ràdio Luis del Olmo, ha defensat la necessitat de construir un nou institut: “La situació porta encallada tretze anys i els alumnes en porten onze acudint a les classes en barracons”.

Per a la candidata, aquesta situació és un “símptoma més” de l’abandonament per part de la Generalitat a la província de Tarragona, així com de la seva “incompetència per fer front al que assumeix”: el ple del 28 d’abril de 2008 va acordar, per unanimitat, cedir gratuïtament a la Generalitat de Catalunya una finca de 10.000 m² per a la construcció d’un futur institut d’educació secundària. No obstant això, des de 2010, els alumnes han d’anar a unes instal·lacions prefabricades al costat de l’escola Salvador Espriu a l’espera de la construcció definitiva que reuneixi tots els requisits constructius i els serveis necessaris per poder impartir la docència en unes condiciones òptimes.

“Com és habitual a la Generalitat, les inversions que afecten la província de Tarragona, i que tant necessita, no són prioritàries”, ha afirmat la candidata. “El nostre compromís -ha continuat- és que, de ser elegida diputada al Parlament, la construcció immediata del nou institut serà una prioritat, com ho ha estat des de fa temps per al regidor del PP a Roda Rafael Luna”.

Redacció