.

Aquest cap de setmana, 20, 21 i 22 de març, tindrà lloc un festival musical on line promogut per gent de Tarragona a través de les xarxes socials i on hi prendran part grups i solistes de les nostres comarques.

Es tracta d’una iniciativa per combatre l’aïllament forçat provocat pel coronavirus. El festival tindrà lloc a través d’Instagram, on cada artista farà un directe de 30 minuts des del seu compte i es vol també retransmetre-ho des de la pàgina oficial del festival, #joemquedoacasatgn.

Així, els concerts tindran lloc entre les 17 i les 20 hores cadascun dels tres dies. Cada dia actuaran set artistes. David Torrente, productor àudiovisual, i Maria Piñol, dissenyadora gràfica, són els promotors del festival, que han llençat un vídeo per les xarxes. ‘Volem donar a conèixer el talent musical del territori’, destaca, a més d’altres grups més coneguts del territori català.

Entre d’altres, actuaran Roba Estesa, Pepet i Marieta, Joan Rovira, Segon Mà, Salva Racero -excantant de Lax’n’Busto-, el trompetista Juan Agres, Gerard Sánchez i Fauna.

 

Més info en aquest enllaç