.

.

TOTS 21


El nen ha estat ingressat amb contusions a Joan XXIII

Un nen de 12 anys ha estat traslladat a Joan XXIII aquest diumenge en haver caigut d’una alçada de vuit metres al pantà de Riudecanyes. A les dues del migdia de diumenge, els bombers van poder ajudar el nen.

Fins al lloc s’han desplaçat dues dotacions terrestres dels Bombers que han rescatat el menor que ha caigut en un dels canals de buidatge del pantà. El menor, de 12 anys, ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII amb l’helicòpter del SEM ferit amb contusions i possible fractura de canell.

No ha estat l’únic incident ‘aquestes característiques el cap de setmana. Aquest diumenge a dos quarts de deu del matí els Bombers de la Generalitat han rebut un avís de què s’havien accidentat dos ciclistes al camí de la Salut, al terme municipal de Sentmenat (Vallès Occidental). Els han anat a buscar dues dotacions terrestres i un helicòpter dels Bombers, amb efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) i del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques), a més d’efectius del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Un dels ciclistes, un home de 40 anys, ha resultat ferit de caràcter menys greu i ha estat evacuat en helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. L’altre ciclista, un home de 33 anys, també ferit de caràcter menys greu, ha estat traslladat amb ambulància al mateix hospital.

Poc abans de les 10 del matí els bombers han rescatat un escalador a Monistrol de Montserrat (Bages), que es trobava al tram de la Canal de la Llum de Sant Benet, i que, a causa del gel, no podia ni avançar ni retrocedir. Fins al lloc s’hi ha desplaçat l’helicòpter amb efectius dels GRAE i del GEM amb el suport de dues dotacions terrestres.

A la una del migdia han anat a cercar un caçador de 46 anys a la Pobla de Cèrvoles (Garrigues) que ha caigut per un cingle en una zona de difícil accés. Els Bombers han desplaçat un l’helicòpter amb els GRAE i el GEM i una dotació terrestre de suport. El SEM també hi ha desplaçat una ambulància. El caçador ha estat traslladat amb l’helicòpter a l’Hospital Sant Joan de Reus ferit de caràcter menys greu.