.

Imatge de la presó de Tarragona

Un veí de Valls ingressa a presó per agressió sexual. Els fets van tenir lloc aquest dissabte pels volts de les dues de la matinada quan la víctima tornava a casa seva i va topar amb l’agressor a la zona del parc Barrau.

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, l’home, d’uns 40 anys, se li va abraonar per darrere, la va tirar a terra i la va agredir sexualment. Ella es va intentar defensar engaltant-li un cop amb una clau, que va causar algunes ferides a la cara de l’agressor. Acte seguit aquest va fugir, però uns joves que rondaven per la zona van controlar-lo fins que van arribar patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, que van detenir l’agressor. La jutgessa ha decretat ingrés a presó.

Els dos cossos policials van actuar, de forma conjunta, amb molta rapidesa, donada la presència d’efectius que just hi havia aquella nit a la zona, ja que a la ciutat s’hi celebrava una gala de lliurament de premis. L’agressor va poder ser detingut amb l’ajut del grup de joves que van sentir els crits de la víctima. Uns van anar a sócorrer-la i uns altres van seguir l’home, que fugia del parc públic on havia comès la violació.

Detingut per agressió sexual consumada, l’home va romandre a les dependències policials fins aquest dimarts, quan la jutgessa va decretar-ne l’ingrés a presó. L’agressor és fill d’una família catalana molt coneguda a Valls.

/* JS para menú plegable móvil Divi */