.

l'agrupació "Independents dels Pallaresos"va escollir el seu alcaldable mitjançant un procediment de “Primàries”

l’agrupació “Independents dels Pallaresos”va escollir el seu alcaldable mitjançant un procediment de “Primàries”

El passat diumenge dia 10 de Març, l’agrupació “Independents dels Pallaresos”va escollir el seu alcaldable mitjançant un procediment de “Primàries”, obert a tota la ciutadania pallaresenca. En aquest procediment, s’ha pogut presentar qualsevol empadronat al municipi a encapçalar el número u, i han pogut votar tots els majors de setze anys.

S’han presentat dos candidats, Xavier Marcos, actual regidor d’Urbanisme, Serveis i Mobilitat de l’Ajuntament dels Pallaresos, i Samuel Urbano, actual secretari de la formació política i graduat en Dret.Tots dos candidats van tenir l’oportunitat de dirigir-se als assistents per demanar la seva col·laboració i participació en aquest procediment tan transparent i participatiu. Ambdues candidatures coincideixen en la necessitat i utilitat d’un partit així, 100% municipalista on el que realment importa, són els veïns i veïnes del municipi.Finalment, l’alcaldable serà de nou Xavier Marcos, amb el 83 % dels vots, respecte del 17 %de Samuel Urbano.

En finalitzar la proclamació, l’alcaldable va manifestar “La llista d’IP , un cop mes, serà oberta a tots els vilatans, i el nostre esforç es centrarà únicament en treballarper i para el poble dels Pallaresos.”.A més, va anunciar la seva intenció , d’integrar alsegon candidat a les primàries, Samuel Urbano,coma número 2de la seva llista electoral, com a reconeixement per la seva tasca en aquests anys, la seva formació acadèmica i el seu esperit de lluita en vers el partit.