.

.

TOTS 21


Cartell de la Caminada al Bosc de la Marquesa

Cartell de la Caminada al Bosc de la Marquesa

El Patronat Municipal d’Esports, organitza la primera caminada de l’any, la Caminada Popular d’Hivern.

Aquest any amb l’objectiu de oferir als participants diferents opcions de fer senderisme, s’ha integrat la caminada de Marxa Nòrdica, donant un caire més plural a la ja caminada popular. Així el diumenge 16 de febrer, els caminants, recorreran uns 13 quilòmetres, per la rodalia natural de la ciutat: façana marítima, boscos i camins rurals amb la modalitat que hagin escollit.

Les inscripcions s’inicien aquest dilluns 3 de febrer a les instal·lacions esportives municipals de Campclar i Sant Salvador, així com a les piscines municipals del Serrallo, Riuclar, Bonavista i Sant Pere i Sant Pau. Com a novetat també es podran fer inscripcions on line a la web www.tarragonaesports.cat. Totes les inscripcions es tancaran, el dia 14 de febrer. El preu d’inscripció és de 3€, amb ella el patronat d’Esports regalarà a cada inscrit, una entrada per un ús a piscina en qualsevol de les Instal·lacions Municipals de la ciutat, valorada en 3,40€.

El diumenge a partir de les 8,30 hores començarà la concentració de participants a l’aparcament de Cala Romana, davant el club Tennis Tarragona, per rebre l’avituallament de sortida (aigua).

A les 9,00 hores es donarà la sortida per fer un recorregut per la zona més marítima de la ciutat, com platja Llarga, Bosc de la Marquesa, Urbanització Molnàs, Boscos de Tarragona i Cala Romana.

Cada persona ho podrà fer al seu ritme, trobant a cada cruïlla un guia del Patronat Municipal d’Esports i/o un voluntari de Protecció Civil que indicarà el camí i controlarà el trànsit. S’espera l’arribada dels caminants, al mateix punt de sortida, Cala Romana, a partir de les 12,00 hores per gaudir d’un bon esmorzar a base de xocolata calenta amb coca de Tarragona així com fruita, aigua i altres refrescs.

En aquesta caminada és compta amb la inestimable col·laboració de: l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, els voluntaris del PMET i les empreses: Automàtic Tarraco, Coca-Cola i Fleca Flaque.