.

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Dos joves han estat imputats a Tarragona, un de 18 anys i l’altre menor d’edat, per haver comès una desena de robatoris amb força en domicilis de barris de Ponent. Els robatoris van ser entre el 4 de desembre i el 10 de febrer.

Segons informen els Mossos d’Esquadra, en tots els casos hi participava un grup de nois que normalment actuaven en grup i anaven encaputxats. Alguns cops els propietaris se’ls havien trobat a dins. La investigació ha permès determinar i atribuir una desena de robatoris a dos joves, de nacionalitat magrebina, que actualment es troben ingressats en un centre penitenciari de Tarragona i en un centre de menors de Lleida, complint altres penes.

Els joves vigilaven prèviament els domicilis on volien cometre els robatoris. Un cop dins, en alguna ocasió van ser enxampats pels propietaris i van fugir causant destrosses i emportant-se algun objecte de valor. En canvi, d’altres vegades el grup de lladres van accedir als immobles per les finestres de la cuina o del menjador, o bé van forçar la porta d’accés del domicili. La policia catalana ha pogut imputar aquesta onada de robatoris a dos dels joves implicats, que actualment ja es troben reclusos, però la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

/* JS para menú plegable móvil Divi */