.

Instant en què les jugadores reben les ordres a la banqueta.

Les jugadores del CBT es varen desplaçar a Sant Cugat en la festivitat de Carnaval per disputar el seu partit. L’entrada a pista va ser freda, sense xispa ni tensió, amb poca atenció en certs detalls defensius, el que va provocar un mal inici (7-0). Mica en mica s’aniria millorant la situació al trobar bones vies ofensives fins arribar al 15-11. Després d’un triple (19-11) les locals agafaven la màxima diferència del partit, i semblava que estessin a punt de matar el partit. Però aleshores va sorgir l’esperit d’un equip competitiu que amb bon treball defensiu va anar sumant punts fins a posar-se per davant 23-26 a manca d’1 minut. Un triple i un rebot final donarien aventatge al Sant Cugat.

Semblava que el pitjor ja havia passat, el CBT s’havia despertat i començava a rutllar en defensa (clau aquesta temporada) i resolutiva en atac.

El tercer periode va començar amb un triple de Pocino (12 punts i 100% en tirs lliures) que donava aventatge al CBT, tot i això la UESC no va deixar de lluitar en tot moment i va acabar el periode 35-37. L’excel·lent treball defensiu va deixar les jugadores locals sense anotar durant 8 minuts, fet que va aprofitar el CBT per agafar aventatge de la mà d’una inspirada Domenech (10 punts) 35-40. Sant Cugat es ficaria a 2 punts però el saber fer del CBT als dos darrers minuts van permetre aconseguir una còmode renta fins el final del partit.