.

Grau és diplomada en infermeria per la UB, postgrau en infermeria oncològica, té màster per la URV i és doctoranda d’aquesta disciplina. Foto: Cedida

 

La nova gerent ha estat directora d’infermeria i d’àmbits assistencials de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, centre on ha desenvolupat la seva carrera laboral

 

Imma Grau, fins ara directora d’infermeria i d’àmbits assistencials de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha estat nomenada en data d’1 de novembre de 2022 com a gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona i directora dels serveis territorials de Salut al Camp de Tarragona, en substitució de Dolça Cortasa.

Grau és diplomada en infermeria per la Universitat de Barcelona (UB), compta amb un postgrau en infermeria oncològica, té un màster per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i és doctorant en aquesta disciplina.

La nova gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona ha desenvolupat la seva carrera professional a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus en diferents rols, des d’infermera en l’àmbit de l’oncologia i les cures pal·liatives; coordinadora d’infermeria de l’àrea d’oncologia; fins a ser directora d’infermeria i d’àmbits assistencials del propi hospital.

Més enllà de la seva tasca professional, Grau, ha estat membre de la junta i secretària de la societat catalano-balear de cures pal·liatives, membre de la junta de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, secretària de la comissió d’experts del Departament de Salut en la “Descripció i consens dels criteris de complexitat assistencials i nivells d’intervenció en l’atenció al final de vida” l’any 2009 entre d’altres. A més exerceix com a professora associada de la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili.

Redacció