.

Demà dimarts 28 de novembre, el Club Natació Tàrraco durà a terme la III Trobada Aquàtica Intarraction una iniciativa generada conjuntament pel Club, el Consell Esportiu del Tarragonès, la Fundació Onada i l’Escola SOLC inclosa dins la programació de les XXII Jornades esportives per a persones amb discapacitat.

La jornada té l’objectiu de potenciar les capacitats físiques i cognitives de persones amb necessitats especials i ajudar a facilitar la seva integració a partir de la pràctica esportiva de diferents modalitats aquàtiques. Així mateix, des de la vessant del Club Natació Tàrraco, es pretén incidir en l’ampliació de l’oferta d’esdeveniments esportius per a persones amb necessitats especials i la possibilitat de generar una secció específica d’esport adaptat.

Hi ha una participació prevista de 61 usuaris, pertanyents als següents tallers i centres ocupacionals: GINESTA de Valls, APRODISCA de La Selva del Camp, PRIORAT del Masroig, BAIX CAMP de Reus, ESTELA, SOLC i ONADA de Tarragona i ONADA de Torredembarra.

El programa de la trobada serà el següent:

  • 10 -10.15h Arribada – * Fins les 10.30/10.45 Esmorzar i distribució de vestidors.
  • 10.45h Inici de les activitats
  • 1er torn: Circuit de jocs aquàtics
  • 2n torn: Distribuir la gent en dues activitats diferenciades, segons preferències:

Waterpolo o Sincronitzada

  • 12.15h Finalització de la trobada.

La bona resposta i la previsió de participació global, ha propiciat que el promotors de la trobada hagin aplicat un desdoblament de la trobada inicial, en dues de diferents, aquesta dirigida a persones d’edat adulta i una segona, que es celebrarà al proper mes de febrer, dirigida als alumnes dels centres d’educació especial (edat escolar).

Aquesta activitat, dirigida al col·lectiu de persones amb discapacitats, és una mostra més de la consolidació del projecte Intarraction, que té per objectiu organitzar, regularment, esdeveniments esportius i crear a mig termini una secció esportiva específica per a persones amb necessitats especials, sempre amb el suport de col·lectius, entitats i associacions amb necessitats especials del nostre entorn.