.

L’entitat grana ha celebrat la segona edició de la trobada anual amb els socis que porten més temporades abonats al Gimnàstic de Tarragona. Un total de 18 nastiquers han pogut compartir aquest acte a Casa Joan Miret, presidit per Josep Maria Andreu.

La majoria dels assistents superen els 50 anys de fidelitat a l’escut del Nàstic; els quals han compartit un dinar per repassar l’actualitat grana, especialment els àmbits esportiu, social i econòmic. El president Josep Maria Andreu; acompanyat de Josep Alió, conseller de la SAE; Lluís Fàbregas, director general del Nàstic; i Josep Francesc Ferrer, vicepresident del Club, han estat els representants institucionals en un acte que s’ha instaurat en el calendari oficial d’actes de l’entitat, i que anualment es celebrarà dies abans de la Junta General d’Accionistes. En aquesta edició, la del 2018, es celebrarà el proper dia 30 d’octubre, a partir de les 19.30 hores, a la sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Després del dinar, tots els assistents han rebut una fotografia emmarcada d’aquesta trobada, la qual s’havia realitzat a l’inici de l’acte als mateixos jardins de Casa Joan Miret, espai emotiu i ple d’història del Club, ja que durant molts anys es van ubicar les oficines de l’entitat tarragonina.