.

.

TOTS 21


Foto de grup dels guanyadors durant la calçotada

Foto de grup dels guanyadors durant la calçotada

Aquest dissabte el Club de Golf Costa Daurada va celebrar el “IV Trofeu Calçotada”. Més de 90 participants van prendre part en la prova, que es va jugar sota la modalitat individual stableford.

Atès que l’acte principal de la jornada era “La Calçotada”, prevista per a mig dia, les sortides van donar començament mitjançant el sistema de sortides simultànies per tots els clots a les 9:30 hores.

En el plànol esportiu Ignacio Martínez, amb un resultat de tres sota el parell del camp, es va adjudicar la primera posició en la categoria d’handicap inferior, seguit amb dos punts de diferència per David González. En la categoria d’handicap superior Javier Edo va ser el vencedor amb un resultat de 5 sota parell i Arnau Pallàs, a tan sol dos punts, va quedar en segona posició. Carmen Cano amb un resultat de 3 sota el parell del camp, es va adjudicar el premi handicap sènior. Els premis scratch van ser para Tomás Saz i Analía Subí pujar amb 32 i 20 punts bruts respectivament.

Finalitzat el torneig, la major part dels participants es van donar cita en el Restaurant del Club per degustar una magnífica “Calçotada”, iniciant-se sobres les 15 hores. Seguidament es va procedir al repartiment de premis dirigit per Javier Barbero, el qual va fer lliurament dels premis als guanyadors. L’acte va finalitzar amb un sorteig entre tots els presents de diversos lots “golf-gastronòmics”.