.

Estació de busos de Tarragona

Estació de busos de Tarragona

Arga Sentís, portaveu del grup municipal d’ICV-EUIA i Hortènsia Grau, diputada al Parlament, han indicat que la supressió de la T-10 durant els mesos d’estiu a les línies interurbanes de la Costa Daura “és una maniobra especulativa que té com a objectiu preservar els guanys de les empreses privades de transport precisament en el temps que aquest transport és més necessari, atès l’increment de població que és dona en aquesta zona durant la temporada turística”.

“Una decisió tan injusta”, ha afegit Sentís, només s’explica per la voracitat recaptatòria dels operadors privats del transport, i ens referma en la necessitat que té el Camp de Tarragona d’un transport públic de qualitat, cosa que significa que ens cal un servei de ferroviari Rodalies i el TramCamp”.

Grau ha anunciat que ICV-EUiA durà aquest afer al Parlament, als ajuntaments afectats i a totes les administracions competents en la matèria “perquè eliminant l’abonament que més s’utilitza, la T-10, es perjudica  a totes les persones que, per raons de treball o d’oci, es volen desplaçar entre els diversos nuclis urbans de la Costa Daurada. Hi ha qui ho justifica dient que així s’obtindran més ingressos procedents del turisme, però això és inacceptable. No hi ha cap ciutat ni cap territori del nostre entorn que vulgui enfrontar turistes amb residents habituals per imposar un augment injustificable en un servei de primera necessitat”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */