.

Ibersol CBT i Vive El Masnou juguen demà dissabte al pavelló del Serrallo un partit pel lideratge al pavelló del Serrallo. El Masnou és l’actual líder de la competició, amb un punt més que l’IBERSOL CBT, tot i que de manera virtual, els blaus són, com a mínim, coolíders de la competició, ja que tenen un partit menys que el seu rival de demà i estan empatats a victòries.

L’Ibersol CBT busca aconseguir la seva cinquena victòria consecutiva i confirmar el bon moment de forma en que es troben. Berni Álvarez no podrà comptar amb Adrià Duch. Aquesta setmana s’ha sabut que el jugador de Castelló estarà uns 2 mesos de baixa per culpa d’un esquinç al seu turmell esquerre. La resta de jugadors estaran a disposició del tècnic del CBT per al partit. Mihajlo Zvonar a completat la seva primera setmana sencera d’entrenaments després de passar unes angines que l’han tingut apartat de la dinàmica habitual de l’equip un temps. En cas de guanyar, L’Ibersol CBT aconseguiria la primera posició de la classificació, amb una victòria més el seu rival més pròxim. El partit començarà a las 19h, el club espera que el Serrallo presenti la millor entrada de la temporada per ajudar a l’equip en un partit tan important.

Adrià Duch té trencat el lligament exterior del turmell esquerre i també té trencat parcialment el lligament interior. Es tracta doncs d’un esquinç de grau tres, amb un període de recuperació mínim de dos mesos.

Per la seva banda, el Vive El Masnou arriba a Tarragona amb la intenció d’aconseguir una victòria que li faci oblidar l’ensopegada de la setmana passada. Els barcelonins van veure com la setmana passada s’acabava una ratxa de quatre victòries seguides en perdre a casa seva contra el Collblanc de 21 punts, precisament l’únic equip que també a guanyat l’Ibersol CBT aquest any. Antoni Gómez és el millor anotador del equip, és un jugador exterior que anota 19,3 punts per partit, ara mateix és el màxim anotador de la categoria. Gómez està anotant més del 50% dels llançaments que intenta i arriba a una mitjana de 19,6 crèdits de valoració. Albert Valle és un altre jugador destacat amb 13,4 punts per partit i més de 5 assistències, Valle aconsegueix una mitjana de 18,9 crèdits de valoració. Els dos jugadors estan ara mateix entre els cinc jugadors més valorats de la lliga.

Berni Álvarez, tècnic de l’Ibersol CBT, ha valorat així el partit de demà “és un partit amb molts condicionants, en primer lloc perquè juguem contra un dels millors equips de la lliga i ens estem jugant la primera posició”. Respecte al Vive El Masnou, Berni Álvarez creu que “és un equip que està fent molt bé les coses, tenen molta capacitat amb els seus exteriors, juguen molt bé les situacions de pick and roll i aconsegueixen moltes avantatges”. En aquest sentit, Berni creu que el seu equip haurà de “intentar que ells no arribin al seu nivell habitual de anotació amb el control del ritme de joc i del rebot”. L’entrenador del Ibersol CBT també ha dit que una de les claus per guanyar el partit ha d’estar en “intentar que no arribin als 70 punts i a partir d’això aconseguir cistelles fàcils”.