.

Per mitjà d’aquest acord, rubricat el passat dijous 4 d’abril, l’Associació s’ha compromès a promocionar l’activitat hotelera i de restauració al municipi

Per mitjà d’aquest acord, rubricat el passat dijous 4 d’abril, l’Associació s’ha compromès a promocionar l’activitat hotelera i de restauració al municipi

 

L’alcalde, Alfons Garcia, acompanyat de la regidora de Turisme, Elidia López; i el president de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, Jordi Orriols han signat el conveni anual de col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta entitat local.

Per mitjà d’aquest acord, rubricat el passat dijous 4 d’abril, l’Associació s’ha compromès a promocionar l’activitat hotelera i de restauració al municipi mitjançant la realització de diferents activitats al llarg de l’any al municipi. I, per tal d’ajudar a finançar les activitats impulsades per l’Associació, el consistori s’ha compromès a aportar-hi 3.000 euros.

En aquest sentit, cal tenir en compte que l’Ajuntament té com a objecte promocionar el municipi turísticament i potenciar l’oferta de serveis turístics, desenvolupar nous productes turístics lligats amb la gastronomia i la restauració i fomentar la participació del visitant i de la població local en les accions de promoció turística vinculades a l’oferta de restauració.

Igualment, l’Ajuntament treballa per afavorir la cooperació entre el sector públic i el sector privat, estimular i fomentar la realització d’activitats promogudes pel sector de la restauració i l’hoteleria del municipi i així possibilitar la diversificació econòmica i potenciar un desenvolupament econòmic sostenible empresarialment, ambiental i social del municipi.

El conveni de col·laboració anual entre l’Ajuntament i l’Associació Amics de la Fira d’Abril de l’Hospitalet de l’Infant també es va rubricar el passat 4 d’abril. En aquest cas, el va signar l’alcalde, Alfons Garcia, acompanyat igualment per la també regidora de Festes, Elidia López, i la presidenta de l’entitat local, Blanca Redondo.

Amb aquest acord, l’Associació Amics de la Fira d’Abril de l’Hospitalet de l’Infant s’ha compromès a promocionar l’activitat lúdico-festiva a través de l’organització de la Feria d’Abril al nucli de l’Hospitalet de l’Infant. Per ajudar a finançar les activitats vinculades a aquesta fira «rociera», que enguany se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny, el consistori s’ha compromès a abonar 3.000 euros a aquesta entitat.

Tal com consta al conveni, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant té com a objecte promocionar l’activitat lúdicofestiva del municipi i donar suport a les associacions que en formen part, promovent el teixit associatiu i afavorint la cooperació entre aquest i el sector públic.