.

Hortènsia Grau en una imatge d'arxiu

Hortènsia Grau en una imatge d'arxiu

El Grup Parlamentari d’ICV-EUiA, ha iniciativa d’Hortènsia Grau, diputada pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, ha presentat sengles propostes de resolució per instal el govern a construir i posar en servei els baixadors de tren de Bellisens (Reus) i Roda de Barà.

Grau argumenta, en el text de les propostes, que el baixador de Bellissens permetria facilitar la intermodalitat entre Rodalies i Regionals i els autobusos interurbans del Camp de Tarragona, cosa que ara no es pot fer en cap de les parades de la línia RT1 (Tarragona-Vila-Seca-Reus).

Pel que fa al baixador de Roda, es fa imprescindible atesa la manca d’estació es aquesta localitat, cosa que obliga els seus habitants a desplaçar-se a Torredembarra o Sant Vicenç de Calders. Grau considera que la inauguració de la línia de rodalies RT2, entre l’Arboç i Cambrils, és el millor moment per incloure Roda de Barà dins del servei.

ICV-EUiA reivindica aquestes millores a la xarxa des de fa anys, i a aquest fet cal afegir que l’entrada en servei del nou sistema de Rodalies del Camp de Tarragona posa de manifest  la necessitat d’aquests dos equipaments.

/* JS para menú plegable móvil Divi */