.

Ferran Esteve era el capità de La Pobla i Marc Valiente del Barça B en el darrer partit de l'any 2007. Foto:Cedida

Ferran Esteve era el capità de La Pobla i Marc Valiente del Barça B en el darrer partit de l’any 2007. Foto:Cedida

Només un cop ha visitat el filial del Nàstic el Mini Estadi de Barcelona per jugar contra el Barça B. Va ser l’any 2007 amb els dos equips a tercera divisió i amb Pep Guardiola a la banqueta del filial blaugrana.

Aquell partit va acabar amb victòria del Barça B per un gol a zero, obra de Gai Assulin. Mai més s’han tornat a trobar amb uns a tercera de forma habitual i amb el Barça B que ha jugat les últimes temporades a segona A.

El descens dels blaugranes i l’ascens del filial del Nàstic ha fet que aquesta temporada Barça B i Pobla es tornin a veure les cares.

D’aquell partit de l’any 2007 ja no en queda cap jugador en cap dels dos equips i només Victor Espasandin podria repetir, això sí, amb la samarreta canviada. El defensa gallec militava al Barça B aquella temporada i ara ho farà amb La Pobla.

Un altre canvi de samarreta també el va fer un dels capitans d’aquest Barça B, Sergi Juste, que va deixar el Nàstic per fitxar pel filial blaugrana ja fa tres temporades.  A la banqueta del filial del Barça també hi serà al costat del tècnic Gerard López, Felip Ortiz, el que va ser porter i entrenador de porters del Nàstic que aquesta temporada ha fitxat pel Barça B.

La principal novetat a la llista de Martín Posse és l’entrada de Denis Coch a la convocatòria. El capità torna a la llista un cop complerta la sanció.

El partit entre Barça B i Pobla es jugarà dissabte a partir d’un quarts de set de la tarda i es podrà veure per Esports 3.