.

Un moment de la presentació.

Hiperbaric, empresa líder a nivell mundial en el disseny, fabricació i comercialització d’equips d’altes pressions (HPP, High PressureProcessing) per a la indústria alimentària presenta el divendres 21 de setembre de 2018 la seva nova tecnologia HiperbaricBulk implementada a GoFruselva.

L’equip Hiperbaric 525 Bulk és una innovació a nivell mundialpara el processat per HPP de líquids a granel (abans de l’embotellat). El seu concepte innovador, pendent de patentar, permet abaratir considerablement els costos de processament HPP, reduir el consum energètic, i utilitzar qualsevol material d’envasament. Aquest nou equip, el més productiu del món, està dissenyat per a una implementació perfecta en les grans línies de producció de les empreses de begudes.

La màquina Hiperbaric 525 Bulkse presenta en funcionament a l’empresa Go Fruselva, situada a la Selva del Camp. L’empresa catalana està especialitzada en el desenvolupament, producció i gestió de productes com purés de fruita, verdures, làctics, smoothies, sucs, nèctars i begudes de fruita. A més, Go Fruselva és el major productor de sucs i purés de fruites HPP de la península Ibèrica.

“Go Fruselva està molt orgullosa d’acollir el primer equip HiperbaricBulk instal·lat al món” va comentar Xavier Martínez, fundador de l’empresa. “La nostra col·laboració amb Hiperbaric, proveïdor de tots els nostres equips HPP, ens permet proposar als nostres clients begudes no processades tèrmicament, de gran qualitat i segures amb una vida útil més extensa, mantenint les característiques organolèptiques i nutricionals del producte fresc”.

Andrés Hernando, conseller delegat de Hiperbaric ressalta que “la tecnologia HiperbaricBulk ha estat desenvolupada en el marc d’un projecte europeu H2020-Instrument PIME i que ha estat de gran ajuda la col·laboració amb Go Fruselva per poder provar aquest nou equip revolucionari en condicions reals”. “Aquest equip es suma a la resta de la gamma Hiperbaric, la més àmplia del mercat, implementada en més de 40 països i reconeguda per la seva qualitat i fiabilitat. Ens va permetre expandir la tecnologia HPP al sector de líquids i begudes, aconseguint arribar a un major nombre de consumidors amb productes saludables i de més qualitat”.