.

Ens estan fent mal viure, així com també desconfiar de molts en els que crèiem, desencantar-nos de la política i de molts dels seus dirigents.

Cada dia coneixem més dades que manquen efectius dels serveis prioritaris, com poden ser efectius dels bombers que segons podem percebre per alguns mitjans

Pedro Sánchez

Pedro Sánchez

d’informació, no arriben a poder realitzar en alguns casos dos serveis a l’hora, o la manca d’efectius de policia minvant les patrulles de control i vigilància, així com també la reducció de personal i mitjans sanitaris o inclús la reducció d’efectius del servei de neteja.

Tot això a banda de deteriorar-nos la qualitat de vida, de no reflectir els cada cop més elevats impostos que paguem. Això ens fa patir les pitjors de les mancances en el dia a dia en tema de serveis prioritaris. I ens preguntem molts, perquè no retallen en costos d’ambaixades, en propaganda, en festes, en fer estadístiques, en vehicles oficials i en altres costos que poden ser secundaris i no ho fan…

Senyors dirigents i governants  parint-se  a pensar una mica en els ciutadans i deixin de mal orientar i gestionar aquesta crisi que ens està portant a molts veïns i veïnes a la desesperació, la fam i les necessitats més bàsiques.

Pedro Sánchez.

/* JS para menú plegable móvil Divi */