.

.

TOTS 21


S'han programat diverses activitats.

S’han programat diverses activitats.

Halloween arriba aquest cap de setmana al Parc Samà de Cambrils i s’hi quedarà fins al 5 de novembre.

Entre setmana els visitants podran descobrir els espais distribuïts pel parc.

  • EL CELLER DELS ESPERITS: Al celler museu et pots fer fotos entre els esperits de les ànimes que van quedar atrapats fa molts anys.
  • LA COVA DE LA GRAN ARANYA: La gran aranya s’ha apoderat de la cova del Taxodium. Es diu que a les nits caça humans. Aprofita durant el dia per fer-te fotos, però sense fer gaire soroll, ja que la gran aranya dorm.
  • LA COVA DELS INSECTES: Grans insectes s’han apoderat de la cova de la cascada i, encara que estan amagats, si t’hi fixes bé els trobaràs. No els toquis, perquè estan vigilats per dues gàrgoles que no dubtaran a defensar els dominis.
Serà del 14 d'octubre al 5 de novembre.

Serà del 14 d’octubre al 5 de novembre.

I el cap de setmana es podrà gaudir de les activitats especials (dissabtes i diumenges) de 12:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00.

  • L’HIVERNACLE DE LES MANDRÀGORES (per a famílies amb nens): Entre plantes i carbasses, dos personatges estranys es van dedicar a criar mandràgores en un hivernacle del romanticisme. Se’ls va anar de les mans i aquestes es van reproduir per tot arreu. La llegenda explica que a les nits és insuportable aguantar els seus crits. Dos exploradors intrèpids que han estudiat aquesta història estan disposats a netejar l’hivernacle de mandràgores perquè torni a ser un meravellós espai de relax. per això necessitaran l’ajuda dels nens per trobar les mandràgores amagades a través de les pistes que hauran de trobar al costat dels exploradors.
  • LES CAVALLERISES DE DEIMO (per a tots els públics). Suplement 2€. Unes velles cavallerisses han estat ocupades per uns éssers ancestrals, els quals no deixessin sortir ningú fins que hagin curat les seves ànimes. Un ritual on el visitant es convertirà en el protagonista, ensurts, dansa, foc, efectes i projeccions donaran vida a un recorregut terroríficament divertit.

V.Tapias