.

 La companyia, posicionada com un dels lídersdel sector dels RRHH en l’àmbit nacional, va explicar les claus del seu nou pla estratègic i les principals línies d’actuació pel 2019


La companyia, posicionada com un dels lídersdel sector dels RRHH en l’àmbit nacional, va explicar les claus del seu nou pla estratègic i les principals línies d’actuació pel 2019

L’empresa de desenvolupament i implantació de solucions software de gestió de Recursos Humans, Grupo Castilla, ha celebratel seu 40è aniversari en un acte organitzat a Riudoms, on es troba la seva seu central.Precisament, amb motiu d’aquesta data tan significativa, l’empresaha reunit, per primera vegada, a tot el seu equip humà, format per més de 180 professionals dels RRHH, provinents de les 13 oficines arreu d’Espanya, en una convenció celebrada al Teatre Auditori Casal Riudomenc.

Grupo Castilla va néixer a Reus l’any 1979,amb un servei que, inicialment, donavacobertura local a les empreses del territori. En la dècada dels 80, el seu fundador i actual president Carlos Castilla, impulsà una estratègia de desenvolupament de negocitot creant una extensaxarxa de distribuïdorsde software repartida per tota la geografia espanyola. Pocs anys després,degut a una professionalització creixent de les PYMES, va aparèixer un forta demandade serveisTIC i software en el mercat.

Grupo Castillaestava preparada i va ser llavors quan vacréixer i expandir-se intensament,desenvolupant una potent xarxa comercial i de serveis de consultoria, que li ha permès consolidar-se actualment, com un dels operadors locals més grans del sector.És una companyiaque va néixer amb els valors d’empresafamiliar i, precisament, aquesta essència l’acompanya i defineix fins a dia d’avui. Tot i així, actualmentés considerada una de les companyies líderen l’àmbit nacionaldels RRHH, segons la consultora ‘IDC Research España’.

L’acte va ser molt emotiu, es va fer oficial el relleu generacionalperpart del fundadoralnou equip directiu, format per la segona generació Castilla. I,d’altra banda, es va comunicarla culminació delprocés d’integració de tot el canal de distribució en la matriu del grup, Carlos Castilla Ingenieros,S.A. En base a això, el ja nou directorgenerali fill del fundador, Carles Castilla, explicà que “S’ha configurat una nova companyia, molt més gran, professionalitzadai que ens permet mirar al futur amb optimisme”.

Precisament, en relació ambles futures propostes de la companyia, es va destacar la creació i desenvolupament de noves línies de negoci, en l’àmbit dels RRHH, com son els serveis de reclutament, la defensa jurídica laboral i l’elaboració de RLT (Relació de Llocs de Treball) per alsseus clients. Així com, també, negocis addicionals i menys tecnològics, però vinculats al coneixement dels RRHH, que complementaran el servei del software.

Tot plegat, amb l’objectiu d’assolir una xifra de negoci superior als 12 milions d’euros, en el tancament d’aquest 2019.Grupo Castilla és líder en el desenvolupament i la implantació de solucions de software de gestió del capital humà. Des de la seva creació l’any 1979, ja amb una base tecnològica, la companyia ha evolucionat en la gestió del coneixement, fins a convertir-se en partner de RR.HH. dels més de 2.200 clients. El principal actiu de la companyia és el seu equip humà format per 165 professionals, amb una xarxa territorial de 13 oficines i ha tancant el 2018 amb una facturació d’11 milions d’euros.