.

.

TOTS 21


El grup sociosanitari ha volgut tenir un detall amb l’Associació de veïns de Fontscaldes i així contribuir que es visquin unes jornades festives en gran. Foto: Cedida

El Grup Mimara ha volgut mostrar el suport al gran treball que realitza l’Associació de veïns de Fontscaldes a través d’una donació que anirà destinada a la Festa Major de Fontscaldes, una festivitat que es durà a terme aquests pròxims dies.

En concret, les festes comencen divendres 29 de juliol amb una inauguració en forma de gran traca i sardinada popular, i es tancarà el dilluns 1 d’agost, on tindrà lloc, entre d’altres coses, la missa i la processó.

“A través d’aquesta donació volem agrair a l’Associació de veïns de Fontscaldes i a la presidenta Mercè Abella el seu compromís amb el nostre centre i els seus residents. Des de l’obertura de Mimara Fontscaldes fa 10 anys sempre ens hem sentit acollits”, ha afirmat Àngels Vidal, directora de Mimara Fontscaldes.

Cal comentar que aquesta acció és una mostra més del gran compromís i col·laboració entre el Grup Mimara i l’Associació de Veïns de Fontscaldes, que ja en anteriors ocasions han entrellaçat llaços. Així mateix, és una nova aposta del grup sociosanitari cap a la cultura, i contribuir a fer que es pugui viure un gran ambient de festivitat en unes dates tan assenyalades com són unes festes majors.

Redacció