.

.

TOTS 21


Des de la seva arribada a Espanya, Vladyslav Lytvynov estava vivint temporalment a casa d’un familiar seu a Cambrils. Foto: Cedida

El Grup Mimara ha volgut solidaritzar-se amb el poble ucraïnès, que aquests darrers mesos viu una situació delicada per la contínua invasió de Rússia. És per això que el grup sociosanitari va acollir des del dia d’ahir a la residència Mimara Valls a Vladyslav Lytvynov, un home de 84 anys que va arribar a Espanya el 13 de març amb la seva família.

Des de la seva arribada a Espanya, Vladyslav Lytvynov estava vivint temporalment a casa d’un familiar seu a Cambrils. A conseqüència dels diferents problemes de salut, Creu Roja li va comunicar que no podia allotjar-lo, i el seu familiar de Cambrils va demanar ajuda a l’Ajuntament de Cambrils. Va ser en aquell moment quan el Grup Mimara s’ha proposat com a alternativa per cuidar-lo on, de moment, estarà durant els propers tres mesos al centre Mimara Valls.

“Estem contents de poder acollir Vladyslav. Sabem que tant ell, com la seva família i el poble ucraïnès estan passant per un moment complicat, i ens volem solidaritzar amb cadascun d’ells”, ha afirmat la directora de Mimara Valls, Silvia Roca.

A més, les mostres de solidaritat del Grup Mimara han estat constants, amb la recollida d’aliments i material sanitari que s’ha enviat a diversos combois direcció a la frontera entre Polònia i Ucraïna.

Així mateix, aquesta acció s’emmarca dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa del Grup Mimara, en concret en el desenvolupament i la implementació dels ODS 3, 5, 8, 13 i 17, ja que tots se centren en les persones en risc d’exclusió social, i a garantir una vida sana i promoure el benestar a totes les edats.

Redacció