.

La representació serà dissabte a Vila-seca.

La representació serà dissabte a Vila-seca.

Els actors de Grappa Teatre tornaran a enfilar-se, aquest dissabte, a l’escenari del Centre de Vila-seca. Aquesta companyia barcelonina, dirigida per Gilbert Bosch, presenta una comèdia basada en aquests relats populars, sense autoria coneguda que circulen lliurement, sense que ningú sàpiguen si són certs o una simple invenció. La representació s’iniciarà a les 10 de la nit. Llegendes urbanes i alguna de campestre s’inspira en aquests relats i també en l’estètica de l’artista colombià Fernando Botero, que enguany celebra 80 anys. Botero, amb els seus personatges de formes rodanxones, és també un apassionat d’aquestes històries a la frontera entre realitat i ficció. Aquesta obra pretén ser, doncs, un homenatge a l’artista.

La companyia Grappa Teatre es va fundar el 1988. Des de llavors ha produït una dotzena d’espectacles. El seu director, Gilbert Bosch, ha col·laborat també amb Els Joglars, Dagoll Dagom, el Centre Dramàtic de València i el Teatre Nacional de Catalunya.

Llegendes urbanes i alguna de campestre està interpretada per Alba Aluja i Miquelanxo d’Oca. Aquesta és la quarta obra que la companyia porta a Vila-seca. En temporades anteriors dels Amics del Teatre ja hi havia presentat Clochard, Teràpia de grup per a gafes i Xafarderies, una divertida adaptació de Carlo Goldoni.

Aquest dissabte la representació s’iniciarà a les 10 de la nit. Les entrades valen 12 euros, 6 per als socis. Aquesta és la tercera cita de la temporada dels Amics del Teatre. La quarta i darrera serà el 10 de maig, quan el grup vila-secà La Tramoia estrenarà Molt soroll per no res, la seva primera incursió en el món shakesperià.

I al juny, com a colofó final, els Amics del Teatre preparen un seguit de concerts populars per celebrar el quinzè aniversari d’aquesta entitat que s’encarrega de la programació teatral de Vila-seca.