.

 El director de vendes de Granja Gaià, Josep Maria Ramon, amb el coordinador general dels Jocs, Javier Vilamayor

El director de vendes de Granja Gaià, Josep Maria Ramon, amb el coordinador general dels Jocs, Javier Vilamayor. Foto: Tarragona 2017

Granja Gaià és la nova empresa “amiga” dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, després de l’acord de patrocini formalitzat a les oficines dels Jocs.

L’empresa tarragonina es converteix d’aquesta manera en la nova empresa col·laboradora dels Jocs Mediterranis, a través de la categoria “Amics de Tarragona 2017”. A l’acte de signatura hi ha assistit el director de vendes i soci de Granja Gaià, Josep Maria Ramon.

El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha agraït el compromís i suport de Granja Gaià i ha destacat “el fet que les empreses de la demarcació es vulguin sumar als Jocs. La implicació que ens demostren ens fa sentir molt orgullosos i amb ganes de seguir treballant per organitzar uns Jocs Mediterranis que beneficiaran a tot el territori”.

Des de Granja Gaià, Josep Maria Ramon ha explicat que “amb aquest nou patrocini apostem per recolzar el territori i creiem que és molt important estar donant suport a un esdeveniment que farà historia a casa nostra. Animem a altres empreses que s’impliquin per a fer pinya per tal que tots els tarragonins ens sentim orgullosos de l’esdeveniment que es farà i es viurà a Tarragona”.

Amics de Tarragona 2017

El conveni signat amb Granja Gaià és el tercer que suma la categoria Amics de Tarragona 2017, després de les ja signades amb Salut i Treball i UTE Urbanització Anella Mediterrània. Aquesta categoria de col·laboració amb els Jocs Mediterranis, Amics de Tarragona 2017, va dirigida únicament a les empreses de la demarcació, i neix amb la voluntat d’enfortir els llaços d’unió entre els Jocs Mediterranis i les empreses del territori.