.

Un moment de la competició

Un moment de la competició

El primer equip de Tennis Taula arrenca la segona volta de la lliga amb un triomf sorprenent a la pista del 3r classificat. L’equip grana ha derrotat per 3-4 al CTT Ripollet, situat al Play-Off d’ascens a Divisió d’Honor. Els tarragonins han mostrat un alt nivell competitiu per adjudicar-se el triomf en la jornada 12 del campionat. L’última partida amb una durada de 3h 30min ha confirmat la tercera victòria de la temporada, situant l’equip tarragoní a un sol triomf de les places de permanència.

L’encontre ha començat igualat entre ambdós equips, en la primera partida entre Julio Andrade i el grana Marc Lari, el ripollenc s’ha avançat fins a dues vegades en els tres primers jocs (1-0 i 2-1), però el tarragoní ha aconseguit empatar i forçar el cinquè joc, que s’ha endut per 11-7 (0-1). A continuació, els locals per mitjà de Raúl Porta han aconseguit l’empat en derrotar en tres jocs a Xavi Vizcaino (1-1). A partir d’aquest instant, el Gimnàstic s’ha escapat de nou en el marcador: Alfredo Vázquez, primer, ha aconseguit remuntar el 0-1 de l’exgrana Álvaro Barreneche i ha guanyat per 3-1 (1-2), i després, Lari ha vençut per tres jocs a un a Porta (1-3).

Els granes, en dos oportunitats per sentenciar, solament els hi feia falta una victòria més per adjudicar-se el triomf. Vázquez, primer, no ha estat capaç de doblegar Andrade i ha perdut per 3-1 (2-3), mentre el capità, Vizcaino, no ha pogut amb Barreneche en el cinquè joc (3-3). Els tarragonins han desaprofitat dues oportunitats per sentenciar la jornada i la remuntada dels de Ripollet ha estat prop. Tot es decidia en la partida de dobles entre els granes Vázquez i Lari i la parella ripollenca formada per Andrade i Porta. Els del Nàstic s’han refet de la desfeta del primer joc que s’ha adjudicat la parella de Ripollet, per guanyar-los per 3-1 i han atorgat el triomf final al conjunt grana per 3-4.

El Gimnàstic està situat a la novena posició de la classificació i està a tocar de la permanència. La propera jornada serà el derbi provincial amb l’Almoster, que ocupa l’última plaça de la permanència. El partit serà aquest dissabte a les 16h al Pavelló Club Gimnàstic.