.

Abril Rius i Ona Rossell, del CN Tarraco. Foto: Cedida

Abril Rius i Ona Rossell, del CN Tarraco. Foto: Cedida

Les nedadores del CN Tarraco Abril Rius i Ona Rosell han participat aquest dissabte 28 de gener, al XIV Campionat de Espanya de Llarga distància en piscina de 50 metres, al Centro de Natación Mundial 86, a Madrid.

Abril Rius Pellejà s’ha penjat la medalla de bronze, quedant tercera d’Espanya als 5000 metres lliures, amb un temps d’01:01:51.39, en categoria Júnior-2.

Per la seva banda, Ona Rosell Díez ha quedat en 4a posició als 3000 metres lliures, en categoria infantil, assolint un temps de 36:40.26

A més, a la classificació final per Clubs en categoria femenina absoluta, el CN Tàrraco va aconseguir la 2a posició de 31 clubs femenins participants, un fet històric en un campionat d’Espanya amb la participació de dues nedadores.

Aquests resultats són fruit del gran treball, compromís, l’actitud diària i constant, i de saber aprofitar les oportunitats d’ambdues nedadores. Uns èxits més individuals, i sobretot, un èxit com a Club, i de seguir creient i confiant en el programa d’equip del Club Natació Tàrraco.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */