.

.

TOTS 21

Imatge de The Gramophone Allstars Big Band

Imatge de The Gramophone Allstars Big Band

Més de 300 persones van gaudir, aquest dissabte a la nit, del primer espectacle de la temporada hivern-primavera del Teatre-Auditori del Morell.

The Gramophone Allstars Big Band, amb el seu treball “Maraca Soul”, va oferir un muntatge musical d’altíssima qualitat que va fer les delícies de tots aquells que hi van assistir.

Val a dir que el fet de tenir disset músics sobre l’escenari amb tres de les veus més potents del nostre panorama musical, com són Judit Neddermann, Kathy Sey i Yolanda Sey, va fer que l’ambient fos immillorable, i que la majoria del públic acabés dempeus i deixant-se endur pels ritmes de la banda.
The Gramophone Allstars Big Band, a més, arribava al Morell després d’haver-se quedat amb les ganes d’actuar-hi a la Festa Major d’estiu del 2016, quan una tempesta va obligar a anul·lar el concert a l’aire lliure que tenien programat. Un detall que va fer que tant la big band com el públic s’agafessin aquesta actuació amb moltes ganes.

La pròxima cita al Teatre-Auditori serà diumenge 27 de gener amb Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa? Una proposta musical, recomanada a partir de 3 anys, que reflexiona sobre una princesa “molt rosa” que el que vol és caçar dracs, muntar en globus o nedar a lloms d’un dofí.