.

.

TOTS 21


Obertura Fira d'Artesans d'Altafulla. Foto: Cedida

Obertura Fira d’Artesans d’Altafulla. Foto: Cedida

La Fira d’Artesans d’Altafulla ha donat el tret de sortida a la seva XIX edició aquest dijous a la tarda. Una primera jornada que des de l’organització han valorat de manera molt positiva. Tant des del Col·lectiu d’Artesans com des de l’Ajuntament han destacat l’elevada afluència de visitants.

El coordinador de la mostra, Diego Spano, ha titllat aquest primer dia de fira d’ “encantador”, i, si el temps acompanya, preveu una dinovena edició “magnífica”. Esperen rebre fins diumenge més de 25.000 visitants. La clau de l’èxit, segons el coordinador, Diego Spano: “innovar i sorprendre perquè cada dia sembli una nova fira”.

El regidor de Turisme, Pere Gomés, també ha fet una valoració “molt positiva” d’aquesta primera jornada. Ha destacat “l’èxit de públic” i “el bon funcionament de la redistribució de zones, dels nous paradistes i de les noves ubicacions”. Ha explicat que “estem davant de la consolidació definitiva de la iniciativa, que demostra que a Altafulla ho estem fent bé”.
L’edil ha presentat la mostra com “una bona oportunitat perquè la gent de les poblacions properes ens vingui a veure, i descobreixi la màgia i l’encant del municipi i torni a repetir”. També com “una bona oportunitat pels que estiuegen al territori perquè descobreixin un municipi especial, entranyable, i acollidor”.

També ha expressat la seva satisfacció l’alcalde, Fèlix Alonso, qui ha destacat el fet de “superar-se un any més” i “l’elevat nivell i la qualitat espectacular de la mostra”. S’ha mostrat convençut que “tornarà a esdevenir un èxit”, i espera que “l’estada de la gent al municipi sigui la millor possible”.

Aquesta nova edició de la fira ofereix més de 120 parades d’articles i productes artesans de tot tipus, a banda de mostres d’oficis tradicionals, gastronomia, tallers infantils, i espectacles musicals.

Tot i no perdre l’essència, enguany l’organització també ha apostat per donar especial èmfasi a la cultura local, amb la programació d’exhibicions i concerts, que es concentraran, principalment, durant la jornada de diumenge.

L’horari d’obertura al llarg d’aquests quatre dies serà de 18h a 24h. Les tardes (18h-20h) es destinen a la canalla; els vespres (20h-22h), als espectacles; i les nits (22h-24h), a la música en directe. Les diferents activitats estan distribuïdes per zones.