.

.

TOTS 21


 El nou camp de joc, de quasi 1.400 metres de recorregut,comparteix manteniment i serveis amb el recorregut de golf


El nou camp de joc, de quasi 1.400 metres de recorregut,comparteix manteniment i serveis amb el recorregut de golf

El Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center compta amb un nou atractiu per als amants de l’esport, tota vegada que recentment ha estrenat el nou recorregut de Pitch&Putt que acull a les seves instal·lacions.Ubicat en un entorn natural de gran bellesa, envoltat de boscos i amb la Mediterrània com a paisatge de fons, els aficionats al Pitch&Putt ja disposen d’un nou recorregut on gaudir del seu esport favorit. De fet, “aquest és el quart camp operatiu de l’especialitata la província de Tarragona, i l’únic que s’ubica entre El Vendrell i Cambrils, amb la qual cosa arriba per cobrir un forat per als amants del Pitch&Putt a la seva àrea d’influència”, explica Joan Monzó, director de Golf Costa Daurada.

El nou camp de Pitch&Putt del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center“ofereix 18 forats en un recorregut de gairebé 1.400 metres i que comparteix manteniment i serveis amb el camp de golf, la qual cosa garanteix un gran nivell de qualitat en aspectes com elsgreens, la cura i segat de la gespa, etc.”, apunta Monzó.A més, en el disseny del recorregut -obra d’Alfonso Vidaor i Magí Sardà, de Greenproject-s’ha cuidat al màxim tots els detalls amb l’objectiu de millorar l’experiència de joc.

En aquest sentit, s’ha parat especial atenció a la senyalització, a la informació que ofereix cada tee -distàncies a entrada, centre i fons-, als serveis auxiliars als jugadors i també als greens, poc ondulats i que són visibles des de qualsevol punt del recorregut.Amb aquesta nova incorporació, Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center ofereix un total de 36 forats, amb recorregut de golf de campionat i amb recorregut de Pitch&Putt (Excutive Golf).Aquest nou camp contribuirà en gran manera a la difusió del Pitch&Putt, especialitat esportiva que fins ara comptava amb 500 llicències a la província i que, en el darrer mes, n’ha guanyat 60 més. A més, el camp de Pitch&Putt de Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center suposa un recurs important per a l’impuls formatiu i de perfeccionament del joc en aquesta especialitat.

Del 7 al 10 de juny, Torneig inaugural Pitch&Putt Costa Daurada

El nou camp de Pitch&Putt s’incorpora com a camp col·laborador de l’Associació Catalana de Pitch&Putt (ACPP). El presidentde la Federació Catalana, Jordi Torrent, va poderdescobrir i jugar el recorregut durant el torneig inaugural. Amb 232jugadors vinguts d’arreu de Catalunya, tots els participants van rebreun polo d’obsequi i, a mésde poder estrenar aquest nou camp -que s’ubica als antics forats 2 i 3 del recorregut de golf-, van prendrepart del sorteig de grans premisal final de cada jornada, en una competició que va premiar fins a 10 categories en el còmput global, així com els millors resultats de cada jornada de joc en categories scratx, handicap inferior i handicap superior.Un cop completat el recorregut, els guanyadors absoluts del torneig van ser Franck Gelabert i Mercé Marco, en scratx; Xavier Prats i Marina Mitjansen hàndicap inferior; i Jan Fort i Fuensanta Rodriguez, en hàndicap superior.

D’altra banda, durant la jornada disputada el diumenge 9 de juny es va assolir el primer forat en 1 en competició, fita obtinguda per Jaime Belmonte Roig al forat 17 i que el va fer mereixedor d’una ampolla Magnum de Juvé&Camps per celebrar-ho.Finalment, cal destacar que el torneig inaugural va comptar com a patrocinadors amb Pierre&Vavances, Hidro Tarraco, Cesar Augusta, Colet i un gran nombre de col·laboradors.

Un nou camp molt ben valorat pels jugadors

Les opinions que el nou camp ha generat entre els seus primers jugadors han estat molt positives, tot destacant-ne l’entorn natural que envolta el Pitch&Putt Costa Daurada, així com la diversió que proposa el nou recorregut. En aquest sentit Jordi Torrent,president de la Federació Catalana de Pitch&Putt, afirma que “és un camp que està de la mitjana cap amunt, que ha estat creat per un professional que ha fet molts camps arreu del món.

És un recorregut exigent però alhora molt divertit de jugar”. Així mateix, apunta que “aquest és el quart camp operatiu de la província i en són pocs, però estem contents perquè revertim una dinàmica de notícies negatives en el sector. Feia anys que no s’obria un nou camp a la província”i això és una bona notícia, tal i com també assegura Florenci Magriñà, secretari i representant a Tarragona de la Federació Catalana de Pitch&Putt, a més de president del Club Cambrils Pitch&Putt, qui després d’haver completat el nou recorregut afirma que aquest “és un camp fantàstic, de qualitat i que presenta dificultats i reptes per al jugador”.

En la mateixa línia es van expressar la resta de jugadors de Pitch&Putt que han tingut ocasió de participar d’aquest torneig inaugural, que destaquen aspectes com el nivell de manteniment i serveis auxiliars al jugadors, els bunkers i també l’exigència tècnica que planteja el Pitch&Putt Costa Daurada.Sobre Golf Costa Daurada Tarragona Sports CenterUbicat a Tarragona, el Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center inclou diversos atractius per als amants de l’esport i la natura, atès que engloba un resort esportiu de primer nivell que inclou totes les comoditats: camp de golf de 18 forats de par 72 amb driving range i àrea de pràctiques; Pitch & Putt amb un recorregut de 18 forats, 7 pistes de pàdel panoràmiques d’última generació, 3 pistes de tenis de terra batuda, Bike point, centre de runners i, properament, gimnàs DIR.

Aquest complex multiesportiu està ubicat en un entorn natural únic i a pocs minuts del mar i de Tarragona ciutat, en recinte que permet descobrir una nova forma de vida, tota vegada que properament Essentia Costa Daurada hi construirà un complex residencial ideat per als amants de la natura i la vida activa, que volen gaudir d’una residència en un lloc tranquil i, al mateix temps, proper a la ciutat.