.

Ana Peláez i Robert Benaiges, seran presents a l'acte. Foto: ACN

Ana Peláez i Robert Benaiges, seran presents a l'acte. Foto: ACN

Una àmplia representació de càrrecs públics i orgànics, afiliats de base i simpatitzants del PSC al Camp de Tarragona, escenificaran aquest divendres a Cambrils un nou gest de força envers la direcció nacional i el rumb pres sota el lideratge de Pere Navarro. Socialistes convençuts, però descontents amb la “deriva que ha pres el partit a nivell nacional i també a nivell local, com al Camp de Tarragona, on a Cambrils van imposar una junta gestora”, ha explicat el regidor no adscrit de Cambrils, Dani Pallejà.

Els socialistes discrepants amb la línia oficial del partit en relació al dret a decidir i a la consulta del 9-N, presentaran a Cambrils, un manifest favorable al referèndum. Entre els assistents a l’acte (que tindrà lloc a les 8 del vespre, al Centre Cívic de les Basses), s’hi preveu l’assistència dels exalcaldes de Reus i Cambrils, Lluís Miquel Pérez i Robert Benaiges, respectivament. Però també membres del Col·lectiu Avancem, com el mateix Pallejà o Ana Peláez; i la diputada Núria Ventura.

L’últim capítol de les discrepàncies en el sí del PSC al Camp de Tarragona s’ha viscut amb la dimissió del primer secretari de l’agrupació del Baix Camp i alcalde de Vilanova d’Escornalbou, Sergi Ciurana, també descontent amb la línia oficial del PSC. A l’acte també s’hi esperen càrrecs socialistes vinguts del Tarragonès, el Penedès i la Conca.

“Volem certificar que al territori hi ha un ampli moviment socialista a favor del referèndum i contrari a les tesis del PSC en clau nacional”, ha subratllat Pallejà. Alhora, “també volem mostrar el nostre suport als tres diputats que van votar a favor de la consulta al Parlament”.

JM. Salvat

/* JS para menú plegable móvil Divi */