TOTS 21

Gemma Zapater amb les dues medalles d’or aconseguides al Campionat d’Espanya de Natació Màster a Castelló. Foto:  Cedida

La nedadora tarragonina, Gemma Zapater s’ha penjat aquest dissabte dues medalles d’or i una de plata al Campionat d’Espanya de Natació Màster a Castelló representant per primera vegada al Club de Vela Platja Llarga a una competició oficial de natació.

S’ha proclamat campiona de la categoria màster +40 als 400 metres lliures amb 4:59.60 i als 100 papallona amb un esplèndida marca de 1:08.64 on ha assolit també un rècord de Catalunya superant un segon la marca anterior. La plata l’ha a aconseguit ta als 100 estils amb una marca de 1:14.13.

La competició ha comptat amb 610 esportistes que formen part de 110 clubs repartits per tot l’estat. La nedadora del Club de Vela Platja LLarga ha estat la única representant dels clubs de la demarcació de Tarragona.

Gemma, que té registrada en la FINA (Federació Internacional de Natació) la segona marca mundial de la temporada passada en 200 papallona amb 2:28.52, és l’actual entrenadora de la secció de natació i aigües obertes del Club de Vela Platja Llarga que està recentment afiliada a la Federació Catalana de Natació des d’aquest 2021. Els seus esportistes neden al mar tot l’any al Club de Vela i entrenen a diverses instal·lacions del territori com les piscines del Patronat municipal de Tarragona.

Més informació i resultats del Campionat: https://rfen.es/es/section/web-resultados-master-invierno-2021

Redacció