.

Tots els regidors del nou ajuntament de Vilallonga del Camp, Gemma Benaiges al centre.

Vilallonga del Camp comença un nou cicle polític amb Gemma Benaiges al front, el partit ERC va guanyar les passades eleccions municipals.  El partit de Junts per Vilallonga ha quedat en segona posició amb només una diferència de 40 vots.

El pacte per poder governar Vilallonga ha sigut el següent: Tots(s) Vilallonga amb dos regidors, i Vilallonga Pot Més, amb altres dos. La suma de les tres forces aconsegueix vuit regidors, dos més del que es necessita per assolir la majoria absoluta (6).

Per tant, el tripartit es configura amb Gemma Benaiges (ERC-AM) com alcaldessa. Carmel Gil (VPM-CP) primer tinent d’alcalde i serà responsable de la regidoria d’Urbanisme, Empresa i Esports. Pilar Riera (TOT(S)) la segona tinent d’alcalde i s’ocuparà de la regidoria de Serveis i Gent Gran.

Les regidories seran constituides per José Pablo Valderrama (TOT(S)) encarregat de la regidoria de Comerç, Salut Pública i Agricultura, per Toni Moncusí (ERC-AM) la regidoria d’Hisenda, Governació i Seguretat. Pep Fortuny (VPM-CP) la regidoria de Noves tecnologies, Energia, Serveis socials i Promoció, Ignasi Valera (ERC-AM) ho farà d’Ensenyament, Cultura, Entitats, Medi Ambient i Comunicació i el consistori finalitza amb Joan Torres (ERC-AM), regidor de Festes, Joventut i Via Pública

Pel que fa als altres regidors que no entren en govern, Junts per Vilallonga serà l’oposició durant aquesta nova legislatura amb tres regidors.

Andrea Palma