TOTS 21

L’espanyola Patricia Sanz colpeja la pilota en el primer forat de la final dels Jocs. Foto: David Aymerich.

El Golf Costa Daurada ha acollit durant el dia d’avui les finals de golf dels Jocs. Sense gaires sorpreses, en la categoria masculina, el golfista local Mario Galiano ha conquerit la medalla dor amb un total de 69 cops (-16). L’espanyol s’ha imposat a l’italià Aron Zemmer (67 cops i -7) i l’eslové Zan Luka Stirn (70 cops i -6).

La categoria femenina ha estat més disputada des de primera hora. Contra tot pronòstic, l’atleta nacional Marta Sanz s’ha emportat  l’or amb 68 cops (-4). La italiana Angelica Moresco ha quedat en segona posició (71 cops i -4) i l’eslovena Ana Belac (72 cops i -2) ha sigut tercera. Una bona sorpresa enfront els pronòstics, ja que l’aspirant número u era Natalia Escuriola, finalment quarta amb 76 cops.

La selecció femenina i masculina avancen amb clares opcions de medalla en la classificació per equips. Foto: David Aymerich.

Espanya també ha guanyat l’or en la categoria per equips. En el rànquing masculí, la selecció nacional s’ha imposat per una suma total de 560 cops (-16) en un ajustat final amb Itàlia (565 cops i -11) i França (568 cops i -8).

En la categoria femenina, encara s’ha estrenyit més el marcador. Les locals han guanyat amb un resultat final de 567 cops (-9), seguides de ben aprop per Itàlia (569 cops i -7), a només dos punts i plata finalment. En tercer lloc han repetit podi les eslovenes amb 573 cops.

D’aquesta manera, Espanya s’emporta dels Jocs quatre medalles més d’or des de la competició de golf que s’ha celebrat al Golf Costa Daurada del Catllar. Uns molts bons resultats que afectaran de forma positiva a la progresió dels atletes participants i les instal·lacions locals que aviat assoliran nous reptes esportius i d’habitatge.

El Golf Costa Daurada presentava molt bon aspecte en la final de la modalitat dels Jocs. Foto: David Aymerich.

Més fotografies de la final de golf

David Aymerich