.

Amb la tercera planta la imatge interior del Parc Central ha variat notablement

Amb la tercera planta la imatge interior del Parc Central ha variat notablement

Parc Central ha inaugurat aquest matí, i després d’any i mig d’obres, la seva esperada ampliació amb una nova planta que suposa un increment de superfície comercial en més de 7.000 m2, alhora que incorpora millores en confort, nous accessos i serveis. 26 locals de moda i restauració que es sumen a les ja estrenades sis sales de cinemes Yelmo, i amb la voluntat de consolidar-se en tot el conjunt com a referent comercial a la ciutat.

Amb la nova planta i les rampes que hi donen accés, la imatge interior del centre ha variat notablement amb acabats més càlids com la fusta i l’aprofitament de la llum natural de la coberta i les claraboies, fent-lo més sostenible i eficient energèticament. També la imatge exterior de la façana amb nous acabats i adaptació del logotip corporatiu, a més de la nova terrassa.

La nova terrassa de Parc Central tambéha variat l'aspecte exterior

La nova terrassa de Parc Central també ha variat l'aspecte exterior

Amb operadors internacionals, es converteix en un referent a la demarcació. Nous establiments en moda, la majoria dels quals obren per primera vegada a la ciutat de Tarragona: Desigual, Mayoral, Superdry, Botticelli, Phil Park, Brandi with love by 393, etc.

Destaca l’obertura d’un establiment de Zara i de la firma H&M, el local de la qual augmenta la seva superfície comercial fins a més de 3.000 m2 convertint-se en una de les botigues més grans d’Espanya i la primera que inclourà com a novetat H&M Home amb roba de la llar a més de secció per home.

Tarragona compta amb la primera H&M Home d'Espanya

Tarragona compta amb la primera H&M Home d'Espanya

També s’amplia l’oferta existent en restauració per acompanyar als cinemes, amb nous espais i terrasses més lluminoses, fins i tot una terrassa exterior oberta cap a la ciutat. Entre els operadors de restauració més importants es troben la cadena Fresc Co, especialitzada en alimentació saludable i dieta mediterrània, que es trasllada a aquesta nova planta, la cafeteria Coffee&Co que obre un nou establiment, mantenint un altre local a la Plaça del centre comercial. Lizarrán, 100 Montaditos i la cadena Udon, de casual food, s’incorporen al centre comercial, essent per a aquests dos últims establiments, les seves primeres obertures d’aquestes franquícies a la ciutat.

El cost total ha estat de 23 milions d’euros, encara hi han locals per ocupar i també s’ha renovat totalment la senyalística, interior i exterior.

Imatge interior del Parc Central des de la nova planta

Imatge interior del Parc Central des de la nova planta

Gran esdeveniment

Han format part de l’acte l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que ha mostrat el seu orgull i entusiasme “per una aposta privada amb grans marques que ens fan augmentar en competitivitat” a la vegada que també ha fet esmena a l’acabament de les obres del Mercat Central previstes per a l’estiu “com a aposta pel comerç de proximitat en el cor de la ciutat” ja que considera “que tots dos tenen perfectament cabuda i es complementen”.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en el moment del tall de la cinta inaugural

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en el moment del tall de la cinta inaugural

També hi ha estat present José Antonio Martín-Borregón, Managing Director de CBRE Global Investors Espanya i Portugal que ha destacat la “fidelitat i confiança de la ciutat i l’Ajuntament”, i Pere Pairó, gerent de Parc Central, qui ha fet esmena de les fites aconseguides pel Centre Comercial pel bé de la ciutat i la millora en l’accessibilitat amb nous ascensors, escales mecàniques i rampes que uneixen el hall de la planta Terrassa, des de la Plaça Central, amb un nou aparcament superior de 100 places.

Un instant durant la visita a la nova planta i les seves tendes

Un instant durant la visita a la nova planta i les seves tendes

L’alcalde i altres autoritats com el president de la Diputació, Josep Poblet, la regidora de comerç, Patricia Anton, el president del Consell Comarcal, Federic Adan o el subdelegat del Govern, Joaquim Nin, han passejat per la nova planta saludant i visitant les diverses noves tendes i els seus treballadors. S’ha creat gran expectació entre els clients a les plantes inferiors, tot i que avui mateix ja s’obre la nova planta per a tots els ciutadans.

Ballesteros a la nova terrassa

Ballesteros a la nova terrassa

Parc Cetral va obrir a la ciutat al maig de 1997, al setembre de 2012 comencen les obres d’ampliació que donen com a resultat l’estrena dels nous cinemes al novembre de 2013 i la nova planta comercial aquest febrer de 2014.

-Adrià Recasens-

/* JS para menú plegable móvil Divi */