.

.

TOTS 21

Una imatge de Francis Palma. Foto: Cedida
Una imatge de Francis Palma. Foto: Cedida

L’actual regidor al consistori, Francis Palmaserà l’alcaldable del PSC al Morell a les eleccions municipals del mes de maig. El nou candidat socialista va ser el cap de llista de Ciutadans als comicis de 2019.

L’alcaldable del PSC s’ha mostrat convençut que la candidatura que encapçalarà “serà capaç de generar noves sinèrgies, sumar adherents, i transmetre un projecte il·lusionant per al Morell, que n’estic convençut, és més necessari que mai.”

En aquest sentit ha destacat que “volem un poble de tots i de totes, sense exclusions, capaç de sumar per millorar. Així mateix, ens proposem que el Morell recuperi presència a totes les institucions on es juguen els nostres interessos. I en aquest marc que volem que sigui una línia de treball prioritària el PSC és clau, com a primer partit de Catalunya i com a partit que governa al conjunt d’Espanya”.

Francis Palma considera que “ens aquests darrers anys, ho crec honestament, el Morell ha perdut oportunitats per créixer com a municipi. Ara cal canviar per millorar. Per millorar, ho subratllo, tots junts sense deixar ningú a banda”.

Finalment, el nou alcaldable socialista s’ha mostrat convençut que la candidatura del PSC que passa a encapçalar registrarà un gran creixement de vots i que esdevindrà “la sorpresa de les properes eleccions. Sortim a guanyar, és massa el que està en joc a nivell del futur dels nostres fills i filles com per seguir dilatant les solucions que el Morell necessita. Vull ser, en definitiva, l’alcalde de tots i de totes per tenir, precisament, un poble de tots i de totes”, ha conclòs.