.

Francesc Blasco

Demà dijous al Saló de Plens de l’Ajuntament, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, atorgarà el diploma al Mèrit Cívic a l’expresident del Col·legi de Graduats Socials, Francesc Blasco, i al Mèrit Cultural a l’artista Bruno Gallart.

Bruno Gallart Pardo

Va néixer a Tarragona el 6 de gener de 1941. Graduat en Arts Plàstiques (especialitat) talla de pedra i fusta. Va pertànyer al grup Artisalia-89, a la Federació Sindical d’Artistes i al Grup Mirador. Ha col·laborat amb la Diputació de Tarragona en la restauració de diverses peces ubicades al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona des del seu començament fins als nostres dies. També ha col·laborat amb l’Ajuntament de Tarragona en l’adquisició del llegat Querol i amb la reproducció de dues escultures per a la Casa Castellarnau. (adjuntem biografia complerta)

Francesc Blasco

Neix a Reus el 1957. President del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona del 1996 al 2012. Com a president d’aquesta entitat va fomentar i impulsar el compromís constant amb la ciutat i la societat de Tarragona, donant suport a totes les campanyes impulsades pel municipi com la declaració de Ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO o més recentment, l’any 2009, amb l’adhesió a la candidatura per esdevenir seu dels Jocs Mediterranis del 2017.

L’any passat, el 2012, va promoure l’organitació de les XVII Jornades de Dret del Treball i Seguretat Social, amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros i l’any 2007 va rebre el Diploma de Serveis Distingits de la ciutat, a mans de l’anterior alcalde. Entre els anys 1996 i 2012, com a president de l’entitat, ha mantingut una constant i intensa activitat en la seva presència social i contribuint al creixement de les seves competències professionals.