.

.

TOTS 21


L’actual alcalde va rebre l’aval de la militància  amb l’objectiu de liderar un projecte que el propi candidat considera majoritari i compta amb el suport de moltes persones més enllà de les sigles amb les quals es tornarà a presentar

L’actual alcalde va rebre l’aval de la militància amb l’objectiu de liderar un projecte que el propi candidat considera majoritari i compta amb el suport de moltes persones més enllà de les sigles amb les quals es tornarà a presentar

L’assemblea de militants de l’agrupació local del PSC de Mont-roig i Miami va ratificar aquest dilluns al vespre l’únic candidat que es vapresentar per encapçalar la llista per les pròximeseleccions municipals del PSC a Mont-roig del Camp:Fran Morancho. L’actual alcalde del municipiencapçalarà de nou la candidaturadel PSC amb la voluntat de preparar una nova llista electoral i un nou programa que els permeti revalidar lavictòria per quartavegada consecutiva i liderar el municipi com en els darrers quatre anys.

Un cop escollit, Fran Morancho va voler agrair la participació enl’assemblea a tota la militància per permetre’l encapçalar un projecte que espera que sigui guanyador per continuar al capdavant de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i continuar amb la transformació evident del municipi durant els propers quatre anys. “Elproper 26 de maig ens presentarem davant de la ciutadania amb els deures fets per intentar convèncer aquells que no ens han votat fins ara que som la millor opcióde totes les existents”, va assenyalar Fran Morancho en el seu parlament, on va dir també que “em presento amb la mateixa il·lusió que ho vaig fer la primera vegada perquè tinc ganes de continuar treballant pel meu poble i la meva gent; és el que més m’agrada. Puc dir que sóc un privilegiat perquè faig allò que més m’agrada i tinc previst de continuar treballant-hi”.

Morancho es va mostrar amb ganes de liderar el projecte pel suport que nota de la ciutadania:“Sento el suportde la gent que pensa com nosaltres i tambéel de molts ciutadans. Realment mantenim la confiança en lespersonesque,tot i no ser del nostre partit, en elmoment de votar ho fan per la nostra opció perquè s’adonen quenosaltrestreballem per tot el poble, prioritzant les persones amb més necessitats, més enllà de les sigles”, va concloure.

L’assemblea de militants va tenir lloc al local social de l’agrupació local del PSC a Miami Platja i va comptar amb la presència demilitants amb dret a vot i també simpatitzants de l’agrupació, a més del suport de l’alcalde de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons López; l’alcalde de la Canonja i primer secretari del PSC a Tarragona, Roc Muñoz i la diputada alparlament de Catalunya Rosa Ibarra.

Nou espai de trobada digital Properament,l’equip de campanya de Fran Morancho posarà en marxa un espai web www.moranchoalcalde.com, des del qual es podrà accedir a tota la informació que generi la candidatura i també es podrà accedir a les diverses xarxes socials amb quèes treballarà a partir d’ara (facebook, twitter, instagram i youtube). Al mateix temps hi haurà un correu electrònic per enviar suggerimentsi també un canal whatsappper mantenir el contacte amb la candidatura.Jornada participativa per elaborar el programa electoralD’altra banda, ahir mateix el nou equip que encapçala Fran Morancho ja es va posar a treballar en el programa del PSC de Mont-roig Miami, conscient que queden poc més de tres mesos fins a la data electoral.

En aquest sentit s’ha preparat una jornada programàtica oberta a tota la ciutadania que tindrà lloc el dissabte 23 de febrer de 10 del matí a la 1 del migdiaa la Casa Club de Bonmontque servirà per confeccionar el programa electoral a partir de les propostes que surtin d’aquesta jornada. La voluntat dels organitzadors és dividir totes les persones que hi participin en quatre àrees temàtiques per tal que discuteixin les propostes que acabaran formant part del programa electoral. Per aquest motiu, des de la candidatura de Fran Morancho es demana la màxima participació de tots els ciutadans que hi vulguin dir la seva.