.

La plaça Major de Creixell es va omplir per veure l’encesa de l’arbre de Nadal. Foto: Tots21

El Nadal va arribar aquest divendres al vespre a Creixell. Veïns i veïnes del poble, famílies amb infants l’alcaldessa i diversos regidors de l’Ajuntament van omplir la plaça Major per fer el compte enrere que havia d’encendre els llums de l’arbre de Nadal.

Abans, però, va fer entrada a la plaça el Pare Noel, que va fer que les cares dels més menuts s’il·luminessin amb la seva màgia.

Arribada del Pare Noel a Creixell. Foto: Tots21

Un cop la plaça ja va estar totalment il·luminada, el Pare Noel i els seus follets van recollir les cartes dels nens i nenes de Creixell, que van fer una filera per poder entregar els seus desitjos per aquestes festes de Nadal i poder fotografiar-se amb el protagonista de la festa.

El Pare Noel amb alguns dels infants de Creixell. Foto: Tots21

Tots els assistents van poder gaudir d’un tros de coca i un suc en la paradeta que l’Ajuntament va preparar per a l’ocasió.

Paradeta de repartiment de la coca. Foto: Tots21

Dues nenes menjant coca. Foto: Tots21

L’encesa dels llums ha estat el tret de sortida al programa d’actes de Nadal, que continuarà el dia 19, amb el lliurament de premis del Concurs de Pessebres, Aparadors i Façanes. El dia 22 els creixellencs i creixellenques faran cagar el Tió a la plaça Major, amb la Cia. Bitxicleta.

El municipi posarà punt i final a la programació de Nadal amb l’arribada de SSMM Els Reis Mags d’Orient.

A continuació, us deixem una galeria d’imatges de l’encesa de llums de l’arbre de Nadal de Creixell.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */