.

.

TOTS 21


Mapa del territori on figuren les intervencions previstes

Mapa del territori on figuren les intervencions previstes

El Ministeri de Foment ha aprovat l’expedient d’informació pública i definitivament el projecte de traçat de “Seguretat Viària. Construcció de tres glorietes i millora de tres enllaços i una intersecció en la carretera N-340” en els termes municipals d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, L’Ampolla, L’Ametlla de Mar i L’Hospitalet de l’Infant, tots ells a la província de Tarragona.

L’objecte d’aquesta actuació és escometre les obres necessàries per a convertir tres interseccions existents en l’N-340 en glorietes i millorar quatre nusos viaris existents (3 enllaços i una intersecció a nivell). La millora de funcionalitat dels enllaços i la prohibició de girar a l’esquerra en establir glorietes permetrà un increment dels nivells de seguretat viària en la carretera.

El projecte de construcció desenvoluparà les actuacions al nivell necessari per a executar les obres, ateses les prescripcions recollides en la resolució publicada avui. El pressupost estimat de les obres és de 2.804.939 euros.

Característiques tècniques

El projecte inclou les següents actuacions:

Noves glorietes:

• P.K. 1.068+300 T.M. Sant Carles de la Ràpita
• P.K. 1.078+000 T.M. d’Amposta
• P.K. 1.096+000 T.M. de L’Ampolla

Millora d’enllaços:

• P.K. 1.065+600 T.M. Alcanar. Construcció de dues glorietes per a disposar la tipologia de diamant amb pesos.
• P.K. 1.073+900 T.M. Sant Carles de la Ràpita. Construcció d’una glorieta en l’N-340A per a ordenar correctament els moviments de l’enllaç existent.
• P.K. 1.113+400 T.M. L’Ametlla de Mar. Construcció de dues glorietes per a disposar la tipologia de diamant amb pesos.

Millora d’intersecció:

• P.K. 1.126+800 T.M. l’Hospitalet de l’Infant. Millora de la intersecció de l’N-340 en el tram denominat Coll de Balaguer.