.

baixa (1)

Begoña Floria, com a portaveu de l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona, ha titllat de “molt mala notícia” la possible suspensió del projecte BCN davant del preacord de govern de la Generalitat de Catalunya entre la Junts pel Sí i la CUP.

Floria ha destacat que des de l’Ajuntament “s’ha de defensar un projecte importantíssim” per Tarragona com és BCN World sobretot per les seves “possibilitats de desenvolupament del sector turístic”.

Així mateix, ha dit que “quan es prenen decisions de país poques vegades es mira cap al sud”. I ha reivindicat que “s’ha de revertir” aquesta situació perquè “sempre som els mateixos territoris els que acabem pagant els peatges de determinats interessos polítics”.

La proposta d’acord que Junts pel Sí planteja a la CUP deixa en suspens el pla director urbanístic que permetia desplegar el macrocomplex hoteler i d’oci. Des que Enrique Bañuelos va abandonar el projecte, el Govern havia empetitit la iniciativa, que ERC mai va validar i la CUP volia aturar.

B.U.