.

Enguany s’ha incrementat la participació, passant de 18 a 30 equips i a 800 participants.

La segona fase de LaLiga Genuine ha finalitzat aquest migdia a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou en una jornada en què l’esportivitat i el respecte han estat protagonistes. Després de l’èxit de la primera temporada, aquest any ha incrementat la participació, passant de 18 a 30 equips i a 800 participants. Tots ells s’han allotjat a Cambrils Park Sport Village, Resort de quatre estrelles superior que es troba a tan sols 5 minuts a peu del CE Futbol Salou, i que compta amb diferents allotjaments dins d’un mateix entorn.

En total, s’han jugat 45 partits en modalitat de futbol 7+1 (7 jugadors i el porter), amb partits de quatre parts de deu minuts cadascuna. I, com en la passada edició, la classificació no solament s’ha decidit per resultats esportius, sinó que també per l’actitud i l’esportivitat dels jugadors.

La jornada de diumenge ha estat condicionada per la pluja fina que ha obligat a avançar els horaris dels partits 30 minuts. El Nàstic Genuine s’ha enfrontat al Málaga CF en un altre partit intens i emocionant, que s’ha decidit en els dos últims quarts. L’equip de Rafel Magrinyà ha guanyat 2 a 0 i ha tancat la competició amb el balanç de dues victòries i un empat. Però una vegada més ha destacat la comunió perfecta entre jugadors, entrenadors, famílies i aficionats que han cantat el clàssic “Fins al final, força Gimnàstic”.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha tornat a seguir el partit al costat de plantilla, de la mateixa manera que els consellers Jordi Virgili i Antoine Jordà i el director general, Lluís Fàbregas. També ha assistit a aquesta darrera jornada de la primera fase Carles Navarro, director general de BASF Española, patrocinador del Nàstic Genuine.

Un cop acabats els partits s’ha fet l’entrega de medalles a tots els participants. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha volgut agrair a tots els jugadors la seva entrega en els partits i els ha convocat ja per a la segona fase que es jugarà en dues seus: Córdoba (18-20gener) i A Corunya (1-3 febrer). Acompanyat per Luis Gil, director de Competició i Oficina del jugador de LaLiga; Olga de la Fuente, directora de la Fundación LaLiga i Xabi Prieto, ambaixador de LaLiga, han repartit el record d’aquesta primera fase de la competició a tots els jugadors.