.

Cartell de la Final dels Grups de Música de la URV

Cartell de la Final dels Grups de Música de la URV

A partir de les 21.00h d’aquest dijous, a la Sala Zero de Tarragona, els set grups de música finalistes optaran per ser els vencedors del Concurs.

El Concurs de grups de música de la URV, un esdeveniment que arrenca aquest any, arriba a la fase més esperada, la fase en què els grups de música finalistes tocaran en directe i mostraran els seus treballs davant del públic i d’un jurat que decidirà el guanyador.

El Concurs de grups de música és un concurs especialmente pensat per grups novells vinculats a la Universitat Rovira i Virgili que pretén potenciar la música en viu i permetre als grups que s’inicien en el món de la música promocionar-se i poder fer arribar directament la música al públic.

Els finalistes de la primera edició, que s’escollien mitjançant un procés de votació per les xarxes socials han estat Ceda el Paso, Pere Anton i Tu, Krav Maga, OnedollarTales, Algunos Hombres Cuerdos, Relamido’s i Trasteando. Els grups finalistes presenten una gran varietat d’estils musicals, cosa que permetrà satisfer tots els gustos musicals.

A més, durant la nit actuarà Alquimia, un grup que no participa al Concurs, però presentarà la cançó oficial de la Festa Major de la URV.
L’encarregat de fer el veredicte serà un jurat format per quatre especialistes del món musical, un promotor i la pròpia Copresidència del Consell d’Estudiants, i es valorarà l’originalitat de les composicions, la posada en escena dels grups, la seva qualitat artística i la viabilitat del grup en relació amb el mercat actual o futur. No obstant això, una part de la decisió la tindrà la gent, donat que es permetrà el vot particular.

El guanyador de la Primera Edició del Concurs rebrà un premi de 500€ i tindrà dret a participar en un concert a la Festa Major de la URV de 2014 amb una contraprestació de 800€, a més d’altres premis. No obstant això, els grups de música restants no marxaran amb les mans buides, donat que tots els grups de música participants tindran dret a formar part de la Borsa de grups de música de la Universitat Rovira i Virgili, que s’emprarà per fer activitats de promoció dels grups integrants.

/* JS para menú plegable móvil Divi */