.

.

TOTS 21


Festivitat de la Guàrdia Urbana aquest dimecres

Festivitat de la Guàrdia Urbana aquest dimecres

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, presidirà demà dimecres 11 de desembre, la Festivitat de la Guàrdia Urbana i la inauguració de la nova comissaria.

La jornada començarà a les 12h amb l’acte central de la festivitat que se celebrarà al Teatre Tarragona, amb els parlaments de les autoritats i el lliurament de les condecoracions als agents de la Guàrdia Urbana. En concret, es donen les distincions Creu a la Permanència i Creu al Mèrit Professional, així com les felicitacions col·lectives i individuals per la tasca desenvolupada a diferents agents, comandaments de la guàrdia urbana i col·lectius professionals i ciutadania que han col·laborat en la tasca policial.

Targeta de l'acte

Targeta de l'acte

A les 13:30h, es realitzarà la inauguració oficial de la nova comissaria, situada al carrer Pont i Gol número 8. La nova comissaria té una superfície de 5.380 m2 i una capacitat per a 450 agents. L’edifici consta de tres plantes destinades a administració i oficines i un gran mòdul adjacent on s’hi troben l’aparcament, els vestuaris, les garjoles i la zona d’equipament, material i gimnàs. El nou edifici s’ha dotat amb les últimes tecnologies, com ara, la sala de control i gestió de les emergències, les pantalles de videovigilància,  el control d’accés amb empremta dactilar i vídeo porters, un nou sistema de comunicacions via radio digital amb un nou equipament portàtil.