.

El proper dissabte 15 d’octubre es donarà el tret de sortida a les III Jornades de l’arròs, organitzades per l’Associació de Restauració de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el patrocini de Lo Nostre Arròs. L’acte inaugural tindrà lloc de les 11 a les 14 h a la Marina Seca del Port esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, on les persones assistents podran degustar un arròs de peix i marisc tradicional fet al moment per l’Espai gastronòmic Deviteca i gaudir d’una barra de begudes a càrrec del Restaurant LB21; i de música, amb el dj Óscar Sánchez. Qui vulgui tastar aquest arròs popular pot comprar els tiquets de manera anticipada al Restaurant Vanes (avui 11 d’octubre) o a Cal Rullo (els dies 11 i 12 d’octubre, de 12 a 16 h). El preu és de 4 euros.

D’aquesta manera, començaran oficialment les III Jornades de l’arròs, que finalitzaran el diumenge 30 d’octubre. En aquesta edició, sota el lema «Fes l’arròs i no la guerra», hi participaran un total de 12 establiments de restauració del municipi (Restaurant Vanes, Espai gastronòmic Deviteca, Cuina Querol, Restaurant Hotel Sancho, Bar-Restaurant D’Antis, Restaurant LB21, Restaurant Nàutic, Restaurant Le P’tit Normand, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Restaurant-Pizzeria La Barca, Bar-Restaurant Luis i Restaurant La Figuerola).

A aquests establiments s’hi oferiran diferents receptes saboroses d’arròs. Més informació, al fullet informatiu de les Jornades i a les xarxes socials de l’Associació de Restauració de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de Turisme l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.

Redacció