.

Junts per Catalunya ha presentat la candidatura de les eleccions generals al Camp i a les Terres de l’Ebre al Balcó del Mediterrani de Tarragona

Junts per Catalunya ha presentat la candidatura de les eleccions generals al Camp i a les Terres de l’Ebre al Balcó del Mediterrani de Tarragona

Aquest matí la candidatura de Junts per Catalunya ha donat a conèixer els membres de la llista a les eleccions generals. Ferran Bel, número 2 pel Congrés, i Hèctor López Bofill, cap de llista pel Senat, han denunciat la situació de presó preventiva en què es troba Josep Rull i els altres líders polítics i socials. “El nostre cap de llista és Josep Rull, és una anormalitat tan gran com que hi hagi presos polítics al segle XXI”, ha reblat Bel, “el fet que sigui a la presó és una distorsió democràtica en aquest procés electoral”.

Bel ha destacat la transversalitat del grup que integra les llistes de Junts per Catalunya. Aquesta candidatura recull les sensibilitats territorials de tota la demarcació, i és que els membres representen les Terres de l’Ebre, el Baix Penedès i el Camp de Tarragona. “La candidatura aplega diferents sensibilitats ideològiques, fet que coincideix a totes les llistes de Junts per Catalunya a tot el país”, ha explicat Bel.

A la presentació s’ha valorat la trajectòria i la feina feta durant els darrers anys, tant al Congrés com al Senat. Ferran Bel ha reivindicat Junts per Catalunya com la única candidatura útil i d’estricta obediència catalana. “Un dels principals objectius a Madrid és treballar pel país, de fet no respondrem per cap altra república que no sigui la catalana”, ha destacat Bel.

Per a Bel “la nostra veu serà decisiva per a treballar pels catalans i catalanes, sense renunciar a exercir el dret a l’autodeterminació i lluitar per la llibertat dels presos polítics i exiliats”. En aquest sentit, Hèctor López Bofill, ha ressaltat que “ens presentem a les eleccions per anar a Madrid a fer política, per treballar per la prosperitat i el benestar de la nostra demarcació”.

Junts per Catalunya és el vot útil contra el tripartit ultra de dretes i per combatre la repressió que el país pateix per part de l’Estat. “El Senat va ser on es va aprovar el 155, nosaltres serem activament combatius contra el front del 155, és a dir, Ciutadans, el PP i el PSOE”, ha manifestat Bofill, “no podem oblidar que el PSC va ser còmplice a Catalunya d’aquest projecte de dominació.”

El proper dia 5 d’abril tindrà lloc l’acte de presentació de la candidatura de Junts per Catalunya al territori, amb tots els integrants que la formen:

Junts per Catalunya – Junts

Congrés de Diputats                                          Senat

Josep Rull                                                               Hèctor López Bofill

Ferran Bel                                                               suplent: Teresa Moya

Aurora Masip                                                           suplent: Xavier Gallego

Montse Vilella

Esther Flubacher                                                     Assumpció Castellví

Jordi Marlès                                                             suplent: Judith Vidal

suplent: Rafael Serrano

Suplents:

Bàrbara Flores                                                        Jordi Sendra

Marc Vinya                                                             suplent: Josep Sancho

Ferran Bladé                                                          suplent: Míriam Forcadell

Anna Magrinyà

Joaquim Miralles

Manel Suñé

Lluïsa Gené