.

Imatge de la jornada dels III Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 Trofeu Repsol, Foto: Cedida

Imatge de la jornada dels III Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 Trofeu Repsol, Foto: Cedida

Els III Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 Trofeu Repsol, continuen oferint un espectacle sense pausa sobre la sorra de la platja de l’Arrabassada.

La quarta prova del Madison Beach Volley Tour ja coneix els seus primers semifinalistes en les categories masculina i femenina en una tercera jornada que de nou a fet vibrar els aficionats tarragonins amb partits emocionants i un gran nivell de joc.

La dupla formada per Amaranta Fernández / Ester Ribera es va convertir en el primer equip femení en arribar a les anhelades semifinals després de desfer de Martínez / Merteki per un resultat de 2-0 (21-12 i 21-16). Les catalanes van guanyar amb claredat a les guanyadores de les prova de Tarragona el passat any.

També van aconseguir el pas a les semifinals les jugadores Paula Soria / Àngela Lobato després de guanyar amb contundència a Etxebarría / Biosca per 2-0 (21-14, 21-12).

Avui coneixerem les rivals de Sòria / Lobato i Fernández / Ribera que sortiran dels partits de les nou del matí entre Etxebarría / Biosca i Cati Pol / Pol Borràs i Martínez / Merteki enfront de Saucedo / Hopf. A continuació es disputaran les semifinals a partir de les 10:45 del matí.

En el quadre masculí, la parella espanyola Fran Tomàs i Curro Menéndez va demostrar la seva qualitat i la seva llarga experiència internacional i ja són a les semifinals d’aquests III Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 Trofeu Repsol. Els jugadors van aconseguir l’anhelat passada al penúltim partit del torneig en un animat trobada davant de la parella Horta / Rojas per 2-0 (21-13, 21-14).

La jornada de dissabte es tancava amb el partit entre Ruiz Posadas / González i Badosa / Correa, les dues parelles revelació del torneig, amb victòria per als segons amb un resultat de 2-0 (21-16 i 21-14).