.

.

TOTS 21


Alejandro Fernández

Alejandro Fernández

El líder del PP a Tarragona, Alejandro Fernández, ha fet públic un comunicat en el seu perfil de Facebook, valorant les declaracions de l’alcalde, Josep F. Ballesteros, en què reconeixia que Tarragona no cedirà el cens per la consulta sobiranista sense el permís explícit de l’Estat.

Fernández elogia la postura de Ballesteros, qui, segons ell, “ha acabat rendit a la força de les idees, les del tarragonisme”.

Pel líder popular, “l’anàlisi de la història de la política demostra que allò que precedeix a una victòria a les urnes és la victòria en la ‘batalla pacífica de les idees’, i és evident que a Tarragona hem guanyat la batalla de les idees, la de la necessitat de preservar la personalitat pròpia de Tarragona”.

Per tot plegat, Fernández “aprecia” que l’alcalde de Tarragona s’hagi acabat “sumant” a les seves tesis, encara que “ho faci amb excuses i de mala gana”.

Tarragona, punta de llança de l’unionisme (?)

Precisament en resposta al missatge de Fernández al Facebook, el diputat popular Rafael Luna, manté que “Tarragona s’esta convertint en exemple de la batalla pacífica de les idees i del sentit comú que necessita Catalunya”.