.

L'alcaldable d'Alternativa Altafulla, Fèlix Alonso, en la presentació de la candidatura. Foto: Cedida

L’alcaldable d’Alternativa Altafulla, Fèlix Alonso, en la presentació de la candidatura. Foto: Cedida

Alternativa Altafulla ha presentat aquest diumenge la seva candidatura a les eleccions municipals del 24-M. L’actual alcalde i alcaldable d’Alternativa, Fèlix Alonso, basa la seva candidatura en “l’experiència” com a punt fort de la llista que encapçala i aposta per “donar continuïtat a un govern estable”. En el seu discurs de presentació, Alonso ha fet una balanç positiu d’aquest mandat i ha destacat la “bona feina feta” per part de les persones que han format l’equip de govern.

Alonso ha explicat que l’objectiu de la candidatura és consolidar el model d’Altafulla que han creat. Un model que ha qualificat d'”exemplar en l’àmbit municipal, un referent tant a nivell català com espanyol”. El cap de llista d’Alternativa Altafulla ha reconegut que quan van entrar al govern la situació econòmica era molt complicada. Tot i així, es va decidir a “marcar la diferència i implantar una política d’inversió, allunyada de les retallades dutes a terme per part del govern espanyol i català”. Una política que, segons ha comentat Alonso, “ha donat un gir a la imatge del poble”.

Alternativa Altafulla vol continuar treballant en el seu projecte per “ajudar a les persones i millorar el poble”. Fèlix Alonso assegura que l’equitat és l’element fonamental de la candidatura per assolir els objectius i aconseguir que la ciutadania estigui orgullosa d’Altafulla.